Logo Paswoord

Portfolio

Wat Paswoord voor jou kan betekenen? Check enkele voorbeelden van zowel short copy als long copy. Van uitgebreide interviews of reportages als journalist, over gevatte webteksten of merknamen als copywriter tot het taalcreatieve woordspel in gedichten of presentaties.

Rijschool Wirix

Rijschool Wirix wijst je de weg
Rijschool Wirix vroeg Paswoord naar een volledige tekstuele upgrade van de website en een passende slogan. Via een shortlist van een tiental slogans, matcht de slogan ‘Wijst je de weg’ het best met de bedrijfsvisie en de professionele activiteiten. De leuke w-alliteratie met Wirix, wijst en weg laat het geheel vlotjes bekken. Alle short copy en long copy van deze website zijn door Paswoord gecreëerd. Ook de speech bij de grandioze lancering van Rijschool Wirix was Paswoord-werk.

Accuraadt

Accuraadt Naamkaartje

Voor Accuraadt bedacht Paswoord de merknaam, in overleg met de zaakvoerder. Omdat de core business neerkomt op het correct reviseren van en het eerlijk adviseren over (fiets)batterijen, speelde Paswoord met de woorden accu (= batterij), accuraat ( = precies, correct) en raad (= advies).

Logo Paswoord

Wens je bijkomende informatie?

Aarzel niet om mij te contacteren als u bijkomende informatie wenst rond diensten of prijzen.

Menu